Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов алфист търси помощ :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Nikinew Покажи съобщение
    Ог буксата за ЕЛКОН се извлича изчерпателна информация за потенциалните проблеми... Надявай се да ти е запушено задното или средното гърне, щот ако се окаже че има проблем в инжекцията, МПС-то става за... ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ !!!
    Е пък това ми се изкачи на първо място в личната класация за бисери за изминалия месец!!!

За да не е съвсем спам това мнение ще кажа, че боксерите, като че ли по-лесно си мокрят свещите заради специфичната им позиция.
    Fiat Tipo - Series 6000 <<149C2.046>> + momo pack
    Alfa145 16V TS <<AR67601>> + momo pack, RossoCorsa

Comment

по-често се мокрят ама тоя номер го правят като са скапани лулите на кабелите. иначе ТС-а ако се намокри майка ти жална докато го изчистиш.
      точка

Comment

Така днеска я погледнах колицата и видях,че 1 свещ беше си заминала и кабела към нея беше окислен.Това беше проблема.Отидох до магазина купих 4 за 12 лева(NGK-явно менте),кабели за 60 лева,въздушен филтар че беше ефтин-16 лева ,и проблема изчезна.Благодаря на всички за съветите
        Last edited by pepo0; d.m.y г., 14:09.

Comment

Първоначално публикувано от pepo0 Покажи съобщение
          Така днеска я погледнах колицата и видях,че 1 свещ беше си заминала и кабела към нея беше окислен.Това беше проблема.Отидох до магазина купих 4 за 12 лева(NGK-явно менте),кабели за 60 лева,въздушен филтар че беше ефтин-16 лева ,и проблема изчезна.Благодаря на всички за съветите
          Сега му кажи на оня как си направил колата на СРАБ
          Форума за това прилича на г.з, щото половина дето пишат са такива, а другата половина са мега супер по по най богове на тема коли и само като му кажеш първата буква от регистрационния номер и знае от до какъв ти е проблема

Comment

Първоначално публикувано от pepo0 Покажи съобщение
            Свети ми номер 13 на изображението-удивителния и по често към 2.5к-3.5к оборота .Не е от ръчната защото си е до долу.
            обикновенно тоя знак е за спирачките.дори и да е отпусната ръчната пак може да е задействан дтчика.при мен се получи като я купих, след 2 дни, при преминаване на техн.преглед.заяждат спирачките макар и минимално и дават отражение на датчика.отвори ги и леко смажи шлиците на които се движат плочките на спирачките.шлиците не плочките!!!

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              обикновенно тоя знак е за спирачките.дори и да е отпусната ръчната пак може да е задействан дтчика.при мен се получи като я купих, след 2 дни, при преминаване на техн.преглед.заяждат спирачките макар и минимално и дават отражение на датчика.отвори ги и леко смажи шлиците на които се движат плочките на спирачките.шлиците не плочките!!!
              Долях малко спирачна течност и спря да свети ама толкова ми е акъла-да не си я проверя.Иначе всичко друго си е топ

Comment

както ти казаха, провери си за всеки случай помпите на съединителя и спирачката за сълзене, за да не останеш без тях някъде.
                точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  както ти казаха, провери си за всеки случай помпите на съединителя и спирачката за сълзене, за да не останеш без тях някъде.
                  Да допълня и аз нещо към това,което казва Колев,защото имах проблем със спирачната помпа,течеше в сервото,а от това от време на време течността се засмукваше в мотора и се получаваше много неприятно прекъсване,което ме тероризираше половин година.Никаква диагностика не го лови!Една наистина голяма тъпотия!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                  X